Aan de slag met zonnepanelen

Boerderij dak met zonnepanelen
Minder betalen voor energie en daarbij stappen zetten naar een groene toekomst? Wie wil dat nou niet? Zeker met de gestegen energieprijzen kan het gunstig zijn om zelf stroom op te wekken.

Met gemak zon op je dak

De gemeente Venlo helpt woningeigenaren bij de aanschaf van zonnepanelen. Als woningeigenaar kun je via dit project zonnepanelen laten plaatsen, zonder dat je hiervoor in één keer een groot bedrag moet betalen. We werken hierin samen met ZelfOpwekken.nl. Dit bedrijf verzorgt de aankoop, de installatie en het onderhoud van de zonnepanelen.

Meer informatie en inschrijven voor een aanbod op maat, kan via de website van Venlo Zelf Opwekken.

Kunnen zonnepanelen op mijn dak?

Vraag dit altijd voor de zekerheid na bij een expert van het Duurzaam Bouwloket of via de website van Venlo Zelf Opwekken.

Gratis en onafhankelijk advies

Gemeente Venlo is er voor al je vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Een gratis en onafhankelijk advies vragen kan op twee manieren:

  1. Neem contact op met het Duurzaam Bouwloket | Venlo;
  2. Liever een energiecoach uit je buurt op bezoek? Maak dan een afspraak met Team Goede Buren. Een Goede Buur geeft je persoonlijk advies, geheel afgestemd op je woning.

Woon je in een huurwoning? Dan kun je contact opnemen met de verhuurder of woningcoöperatie van je woning.

Subsidie aanvragen om te verduurzamen? 

Dat kan zeker! Doe de subsidiecheck en ontvang een e-mail met alle informatie over de subsidies waar jij interesse in hebt of bekijk onze subsidiepagina