Actie

Tegels eruit, planten erin!

Gezin poot plantjes
Steeds meer mensen doen mee en werken aan een gezonde en groene toekomst voor Venlo. Ook jij kunt je tegels wippen en vervangen door planten. Helemaal gratis of met korting. Wees er snel bij, want op = op.

Deze actie is nu helaas niet beschikbaar. In het voorjaar van 2024 krijgt deze actie een vervolg, dus hou deze pagina in de gaten.

Zo eenvoudig werkt het!

Wip je tegels eruit en schrijf je in

Wip je tegels of stenen eruit met een schop, schroevendraaier of beitel, maak een foto en meet het aantal m². Voor 1m² gewipte tegels ontvang je al een gratis plantenpakket.

Schrijf je in via het inschrijfformulier

Bestel kleurrijke planten gratis of met korting

Je krijgt een e-mail van de gemeente. Hierin staat een persoonlijk code waarmee je gezonde planten gratis of met korting kunt bestellen. Als je een plantenpakket kiest dat precies hetzelfde bedrag is als je code, dan is dit pakket helemaal gratis. Als je liever een pakket met een hogere waarde wilt, dan verrekenen we het bedrag met de kortingscode. De planten worden gratis bij je thuisbezorgd. Op de website van plantenleverancier Sprinkler kun je alvast bekijken uit welke pakketten je kunt kiezen.

De TegelTaxi haalt gratis je tegels op

De tegels worden gratis opgehaald door onze TegelTaxi (let op: maximaal 10m²).

Je voordelen op een rij:

  • Je krijgt een gezellige en kleurrijke tuin.
  • Je nodigt prachtige vlinders en vogels uit voor een bezoekje.
  • Je verlaagt de temperatuur in je tuin tot 5 graden.
  • Je verbetert de waterafvoer.
  • Je tuin wordt interessant en leerzaam voor je kinderen of kleinkinderen.